ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ PDF Print E-mail

 

SUPERBEE – Βελτιστοποιούμε τις Μέλισσες για τους Μελισσοκόμους

Είμαστε επαγγελματίες μελισσοκόμοι και βασιλοτρόφοι και διατηρούμε τις εγκαταστάσεις μας στην Κύπρο και την Κρήτη. Είμαστε εξειδικευμένοι στην παραγωγή βασιλισσών κορυφαίας ποιότητας για επαγγελματίες και ερασιτέχνες μελισσοκόμους. Οι βασίλισσές μας προέρχονται από γενετικό υλικό υψηλής ποιότητας το οποίο είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη και η προσοχή μας επικεντρώνεται στο να διασφαλίσουμε ότι οι βασίλισσες που διαθέτουμε στην αγορά είναι εξαιρετικά υψηλής ποιότητας τόσο από γενετικής όσο και από μορφολογικής άποψης. Αυτή η εστίαση στη λεπτομέρεια καθιστά τις βασίλισσες SuperBee τη σωστή επιλογή ώστε η άσκηση της μελισσοκομίας να είναι μια διασκεδαστική, απολαυστική και προσοδοφόρα δραστηριότητα. Εφαρμόζουμε τη θεωρία Buckfast και μεθόδους επιλογής για την αναπαραγωγή των μελισσών μας και το αποτέλεσμα είναι μελισσοσμήνη εξαιρετικής αντοχής, ήρεμα, εύκολα στη διαχειρίση, υψηλής παραγωγής μελιού, που μπορούν να δουλευτούν με άνεση και με μικρή τάση για σμηνουργία. Επιπρόσθετα, τακτικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται για την παρακολούθηση της ανθεκτικότητας τους στις ασθένειες.

Η SuperBee δεν αποτελεί μια συγκεκριμένη φυλή ή ένα υποείδος μελισσών, δεδομένου ότι το γενετικό υλικό έχει ληφθεί από διάφορους πληθυσμούς μελισσών ώστε να προστεθούν τα επιθυμητά χαρακτηριστικά τους στις βασίλισσές μας, οι οποίες είναι γενετικά σταθερές. Το όνομα «Superbee» υιοθετήθηκε για το γενετικό υλικό μας αφού αυτό δεν προέρχεται εξ’ ολοκλήρου από τη φυλή μελισσών Buckfast. Κατά συνέπεια, θα ήταν παραπλανητικό να του αποδοθεί το συγκεκριμένο όνομα.

Οι βασίλισσές μας είναι διαθέσιμες από τα τέλη Μαρτίου μέχρι το Δεκέμβριο κάθε έτους, δεδομένου όμως ότι η ζήτηση για πρώιμες βασίλισσες συνήθως υπερβαίνει τη διαθεσιμότητα, συνίσταται οι παραγγελίες να γίνονται το συντομότερο δυνατό. Οι βασίλισσες αποστέλλονται σε πλαστικά κλουβιά τύπου JzBz συνοδευόμενες από 7 μέλισσες (παραμάνες) για να τις φροντίζουν κατά τη διάρκεια της μεταφοράς. Η ηλικία των βασιλισσών που διατίθενται είναι τουλάχιστον ενός μηνός από την στιγμή που έχουν διαπιστωμένα γονιμοποιηθεί.

Αναλυτικές οδηγίες  για την εισαγωγή των νέων βασιλισσών αποστέλλονται με την επιβεβαίωση της παραγγελίας.

Για τιμές και περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στον κ. Roger White στέλνοντας μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it  

 

 

 


© 2012 All Rights Reserved